31/01/2015

NEW BEGINNING

IMG_4980
IMG_5040 3
Takki Massimo Dutti, kengät Geox, paita Hilfiger, housut Dr. Denim, laukku Guess
 Mielessäni on jo pitkään ollut ajatus muoti- ja lifestyle-tyyppisen blogin aloittamisesta. Innostus iski lopullisesti Teresan perustettua tämän blogin. Kumpikaan meistä ei kuitenkaan ehtisi päivittää blogia niin usein kuin haluaisi. Miksei siis tehtäisi yhtä yhteistä blogia? 

Käytiin tänään Teresan kanssa keskustassa vähän kuvailemassa. Sää ei todellakaan ollut paras mahdollinen, mutta saimme siitä huolimatta pari onnistunuttakin kuvaa otetuksi. 

Kuvailun jälkeen olimme molemmat niin jäässä, että oli pakko päästä jonnekin lämmittelemään. Päädyimmekin Café Esplanadiin kahville ja kakulle. Tai tarkemmin sanottuna Teresa otti ihanan näköistä sitruuna-marenkitorttua ja itse jouduin tyytymään kanapatonkiin, sillä se oli yksi kahvilan ainoista maidottomista tuotteista. Patonki ja kakku olivat kuitenkin tosi hyviä ja viihdyimme pitkään viihtyisässä caféessa.

- Isa

IMG_5015 2
housut Abercrombie, pitsipaita Zara, kello Guess

Päälläni oli yksi tämänhetkisistä lempiasuistani: pitkään etsimäni mustat nilkkurit ja villakangastakki sekä joulun alennusmyynneistä löytynyt kimalteleva neulepaita. 

IMG_4975 2
IMG_5070

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)