09/05/2015

MAY - ALMOST SUMMER!

Magnolia 3

On ihana huomata, kuinka kesä on koko ajan lähempänä. Ulkona alkaa olla jo aika vihreää ja pihallamme magnolia oli jo kukassa. Sen kukat olivat niin kauniita, että niistä oli pakko räpsäistä pari kuvaa. Innostuin kaivamaan jo kesäisempiä vaatteita kaapista -jos niitä ei vielä voi käyttää ulkona, niin ainakin sisällä lämpimämpiä säitä odotellen. 
Tein pari päivää sitten "nana ice creamia" eli banaanijäätelöä, johon laitoin banaanin lisäksi mustikkaa. Tiedoksi niille, jotka eivät vielä ole kyseiseen herkkuun törmänneet, että kyse on varmasti maailman helpoimmasta jäätelöstä! Raaka-aineeksi tarvitaan vain pakastettua banaania ja jäätelön voi maustaa oman maun mukaan. Netistä löytyy huimasti erilaisia nana ice cream -ohjeita ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
Ennen kesälomaa ainakin minulla on vielä paljon tekemistä koulun ja kaiken muunkin kanssa, mutta ajatus pitkästä lomasta auttaa jaksamaan viimeisetkin viikot. Seuraava kesä taitaakin olla viimeinen, jolloin minun ei tarvitse mennä kesätöihin. Tänä kesänä en kyllä olisi töihin ehtinytkään, sillä jo nyt kesälle on luvassa niin paljon kivaa tekemistä. 

-Isa


Banaanijäätelö, 1 annos:

1-2 pehmeää banaania (ylikypsyys ei haittaa)
lisäksi esimerkiksi mustikkaa

- Pakasta pilkottua banaania mieluiten yön yli. Laita banaanipalat tehosekoittimeen ja anna koneen käydä, kunnes tuloksena on jäätelönkaltaista tasaista massaa. Itse laitoin sekaan myös pakastemustikoita. Banaani on itsessään sen verran makea, että lisämakeutusta ei välttämättä tarvita. 

Nana icecream
Magnolia 1

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)