06/07/2015

SUMMER IN PRAGUE

IMG_0820
paita Bershka. shortsit Bershka, kengät Toms

En tiedä miksi pidän Prahasta niin paljon. Johtuuko se siitä, että tunnen sen jo niin hyvin etten pelkää enään eksymistä tai siitä että puhuminen paikallisten kanssa onnistuu? Vai johtuuko se kauniista taloista, hyvästä ruoasta ja isoista ostoskadusta sekä kauppakeskuksista? En tiedä. 

Viikon Tsekissä oleilun jälkeen vietimme viikonlopun Prahassa. Kiersimme nähtävyyksiä, shoppailimme ja tapasimme sukulaisia. Näin ensimmäistä kertaa serkkuni, joka on nyt kolme kuukautta vanha. En muista milloin olisin nähnyt jotain niin suloista. Tsekissä on ollut viimeisen viikon ajan noin 35 astetta lämmintä. Alan jo pikku hiljaa toivoa, että tulisi myrsky, jolloin sää hieman viilenisi!

Matkamme jatkui kuitenkin sunnuntai iltapäivänä takaisin Brnoseen ja saavuimme perille noin kolmen tunnin juna matkan jälkeen. Junassa ei yleensä ole niin mukava istua, mutta toimivan ilmastoinnin ansiosta olisin voinut istua siinä vielä hieman pidempään. Se johtui siitä, että ulkona oli 36 astetta lämmintä eikä Tsekin taloissa yleensä ole muuta ilmastointia, kuin tuuletin.

-Teresa

IMG_0839
IMG_0873
IMG_0860
IMG_0864
IMG_0814
Juna matkan jälkeen suuntasimme nälkäisinä meidän vakkari ravintolaan Potrefena husaan. Tutustuin viime viikon aikana kotitekoiseen kurkku limonadiin, joka on oikeasti aivan ihanaa! Nyt tilaan sitä niin usein kun se on vain mahdollista.

1 comment:

Thank you for your comment! :)