03/07/2016

BEACH DAZE

IMG_2631
IMG_2650


Perjantai iltana kävimme ottamassa kuvia aivan asuntomme vieressä ja täytyy myöntää, että kuvailu on paljon mukavampaa juuri ennen auringonlaskua kuin keskellä päivää helteessä.

Tänään aamulla heräsin ja lähdin lenkille rannalle. Olen tehnyt niin melkein joka aamu, koska täällä on niin ihanat maisemat ja sää on lähes joka päivä aurinkoinen. Itse tykkään lähteä lenkille viimeistään yhdeksältä, koska muuten sää muuttuu jo liiankin kuumaksi. Ennen lounasta ehdimme käydä altaalla uimassa. Lounaalla söimme paellaa, koska eihän Espanjassa voi käydä ja olla syömättä paellaa! Se on ehdottomasti yksi lempiruoistani. Tänään suunnitelmissa on  lähteä vielä rannalle ja illalla menen kavereiden kanssa ulos.

On Friday night we went out to take some pictures and I have to admit that it was a lot nicer to take pictures just before sunset than in a mid of the day in the heat. 

Today morning I went for a run as I have done almost everyday because the weather is just so great and I love long walks/runs on the beach. You can't underestimate the power of a run or a loooong walk on the beach barefoot in Spain. But I have to leave before 9 am because the weather is so warm. Before lunch we had time to go swim to the pool and for lunch we had paella. It's my favorite food here. Today we are still going to the beach and then I am going out with my friends.


- Teresa


IMG_2632
IMG_2622
Shirt, shorts and sandals - Stradivarius

IMG_2649

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)