26/04/2015

BRAIDED BUN HAIRSTYLE

IMG_9391
IMG_9396

Tämä viikonloppu on kerrankin ollut oikeasti rentouttava. Teresalla ollessa ei onneksi voinut eikä tarvinnut tehdä läksyjä, joten oli ihanaa vain ottaa rennosti. Innostuttiin aamulla kokeilemaan nutturan tekemistä minulle. Yleensä on ihanaa kun on luonnostaan suorat ja sileät hiukset, eikä tarvitse kuluttaa niitä jatkuvalla suoristamisella. Muutkin suorahiuksiset kuitenkin varmaan tunnistavat sen ongelmaksi silloin, kun hiuksille kerrankin tarvitsisi tehdä jotain. Teresalla oli vaikeuksia saada hiuksiani pysymään nutturalla, mutta se onnistui lopulta lähes parinkymmenen pinnin ja hiuslakan avulla. Lopputuloksesta tuli mielestäni tosi kiva ja tällainen lettinuttura sopisi hyvin juhlakampaukseksikin. Saa nähdä, mitä siitä seuraa, kun seuraavaksi yritetään saada hiuksiani kiharalle... 

Haluaisin vielä jakaa teidän kanssanne nopeiden & helppojen mikromutakakkujen ohjeen. Yleensä meille tullessaan kaverini odottavat, että olen leiponut jotakin, mutta kouluhommien ohessa on hankala löytää aikaa leipomiselle. Näiden mutakakkujen tekoon menee herkkunälän iskiessä vain viitisen minuuttia, ja niiden tekemisessä ei voi epäonnistua. 

Vielä pitäisi tehdä vähän läksyjä, mutta onneksi edessä on vain nelipäiväinen kouluviikko. Hyvää vapun odotusta! 

- Isa 

Lettinuttura Aten kuvat18

Mikromutakakut, 1 iso tai 2 pientä:

4 rkl vehnäjauhoja
4 rkl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
3 rkl maitoa (kauramaitokin toimii)
1 rkl öljyä
1 muna
1 /4 tl suolaa
1/4 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja kaada isoon mukiin tai kahteen pienempään annosvuokaan/mukiin. Kypsennä mikrossa noin minuutti. Kypsennysaika riippuu siitä, kuinka mutaisen kakun haluat. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Mikromutakakut taikinat

Mikromutakakut valmiit
Neljä pienempää kakkua syntyi kaksinkertaisesta ohjeesta.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)