18/04/2015

PERFECT BREAKFAST

Ekberg-aamu
Emme voineet olla ihailematta Helsinkiä aamupäivällä. Siellä oli jotenkin niin ihanan rauhanomainen ja keväinen tunnelma.
Ekberg-aamu10
Isan aamupala koostui herkullisista voileivistä ja seisovanpöydän valikoimasta. Teresa taas kokosi itsellensä aamupalan croissantista, hedelmäsalaatista ja cappucinosta.


Tänään meillä oli normaalia aikaisempi herätys. Olimme nimittäin muutama päivä sitten päättäneet, että menisimme tänään aamupalalle. Suunnitelmana oli tavata rautateasemalla ja jatkaa siitä sitten aamupalalle Brooklyn Cafeseen. Matkalla vastaan tuli kuitenkin ihana kahvila, Ekberg, jossa kumpikaan meistä ei aikaisemmin ollut käynyt ja se vaikutti mukavalta ja tunnelmalliselta. Lopulta siis päädyimme Ekbergille aamupalalle. 

Ennen aamupalaa ehdimme ottaa muutamia kuvia päivän asuista ja onneksemme aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti, vaikka kello ei ollut vielä edes kymmentä. Keskustan kadut olivat muutenkin tyhjiä, eli juuri sopivia asukuvien kuvaamiselle. Isalla oli tänään päällä eilen ostettu vähän keväisempi paita ja Teresalla Prahan matkalla mukaan tarttunut kukkahame.
Aamupala oli ihana alotus päivälle, koska mikä olisi ihanampaa kuin lämmin kahvikuppi ja herkullinen aamupala rauhallisessa kahvilassa ystävän kera.

-Teresa & Isa

Ekberg-aamu5
Ekberg-aamu18
Ekberg-aamu24
Ekberg-aamu16Ekberg-aamu teresa
Ekberg-aamu8
Paita Vila, housut Pieces, takki Zara, kengät Geox

No comments:

Post a comment

Thank you for your comment! :)