28/12/2015

WINTER WONDERLAND

Winter wonderland 26
Winter wonderland 31
Winter wonderland 46
Winter wonderland 28
Beanie Global, Sweater  Hilfiger, jeans Abercrombie, boots  KMB
Winter wonderland 8

Ihanaa, että täälläkin on vihdoin pakkasta ja vähän lunta! Maisema muuttui ihan täysin ja heti tuntuu, että on oikeasti talvi. Jouluruuat alkaa olla syöty ja vuosikin lähestyy loppuaan. Tänä vuonna suuntaammekin Tahkolle uudeksi vuodeksi. Toivottavasti sää olisi sielläkin yhtä hyvä kuin täällä tänään ja pääsisi aloittamaan laskettelukauden. 
Löysin eilen kuvissa näkyvät ihanat nahkasaappaat – jotka olivat vielä hyvin alennuksessa! Muuten olisi voinut soppailla enemmänkin, mutta moni muukin oli tainnut miettiä samaa sillä Stockkakin oli täynnä ihmisiä. Nyt pystyy myös vihdoin käyttämään lämpimiä neuleita, huiveja ja pipoja, niin ettei tule ainakaan liian kuuma, haha. 

Finally it's cold and a little bit snowy here, too! The landscape turned really into a winter wonderland and it really feels like a winter. All the Christmas foods have almost been  eaten and the year is coming to its end. This year we're heading to Tahko for the New Year's Eve. Hopefully the weather'll stay this good and we'll be able to go skiing for the first time this winter. 
I found yesterday these so lovely leather boots  – which fortunately were on really good sale! Now I'm also finally able to wear all my warm sweaters, scarfs and beanies, so that it won't be too hot, haha. 

- Isa

Winter wonderland 11
Winter wonderland 1
Winter wonderland 23

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)