13/02/2016

SNOWY FOREST


February forest18
February forest21
February forest13

Blogi on viime aikoina ollut aika hiljainen, sillä tämä onkin vuoden ensimmäinen postaus. Tammikuu kului niin nopeasti -ja helmikuukin on jo puolessa välissä. Koulussa on riittänyt tekemistä, mutta suurempi syy blogihiljaisuudelle on ollut kyllä pimeys ja huono sää. Kuvia ei tule otettua, kun valoisan ajan viettää koulussa ja sateessa kuvien ottaminen ei onnistuisikaan. 
Tänään oli kuitenkin eilisen lumipyryn jälkeen vihdoin aurinkoinen, jopa keväinen, sää. Kevät tuleekin varmasti nopeasti, sillä koko helmikuun loppu on täynnä tekemistä. Ensi viikolla minulla on  pitkän odotuksen jälkeen edessä vanhojen tanssit! 
Mekko ja kengät odottavat jo kaapissa, ja tanssitkin alkavat olla jo hallussa. Kampauksen saa tehdä oikea kampaaja, mutta meikin yritän tehdä itse. Se ei olekaan mikään helpoin tehtävä, sillä en normaalisti käytä mitään muuta kuin ripsaria... Harjoitus on siis tarpeen, joten kokeilin meikkaamista näihinkin kuviin. 
Postaustahti pysyy varmasti säännöllisen epäsäännöllisenä, mutta keväällä on edessä muutama matkakin, joista on kiva tehdä postauksia. Pysykää siis kuulolla! 

PS. hyvää ystävänpäivää kaikille! <3

It has been really quiet on the blog lately... This is the first post this year! January went really fast -and it´s already mid-February. I've been quite busy with school, but it´s more the darkness and rainy weather that have made blogging pretty hard. 
But today there was finally some sunshine and it even felt like spring. I think spring'll come really fast because I have so much to do for the few next weeks. Next week it´s time for my prom -after waiting it soo long! 
My dress and shoes are already waiting in my closet and we've learned all the dances. I´m going to have my hair done at hairdresser, but I´ll try to do my make up on my own. It´s really not that easy for me 'cause I usually have only mascara... I´ll really have to practice, so I tried the make up for these photos. 
I'm going to post on the blog like before -so whenever I just have enough time and something to post about, haha. I have few trips ahead in this spring so I´ll at least make some posts then. 

Happy Valentine's day for every one! <3

- Isa 

February forest26
February forest2
February forest20
Leather jacket Vero Moda, Sweater Vila, Leather pants ONLY, Boots KMB

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)