20/02/2016

WANHAT 2016


Wanhat Teresa&Isa 17
Wanhat 8
Wanhat Teresa&Isa 7
Wanhat 4
Wanhat Teresa 5
Wanhat 11
Wanhat Teresa&Isa 8

Vanhojen tanssit on nyt tanssittu ja on hieman haikea olo. Oli niin ihanat pari päivää, ettei tansseja tule varmaan koskaan unohtamaan. Näiden parin päivän aikana tuli otettua satoja kuvia, mitä on kiva katsella jälkikäteen ja muistella prinsessapäivää. Harmi, että sää oli niin harmaa, ettei ulkokuvia tullut otettua. Onneksi nämä sisällä otetut kuvatkin ovat kuitenkin ihan kivoja :)
Tanssit olivat myös aika raskaat vähäisten yöunien takia ja tänään on pysytty hereillä kahvin voimalla. Meillä oli ensin tanssit vanhemmille ja tuttaville torstai-iltana, jonka jälkeen menimme illalliselle mekot päällä. Nukkuminen sinä yönä oli aika vaikeaa, sillä kampaus piti yrittää säilyttää perjantain tansseja varten... Perjantai-iltana vuorossa oli puolestaan wanhojen jatkot ja juhlinta jatkuikin ihan aamuun asti. Nyt on onneksi hiihtoloma ja aikaa rentoutua.

Blogia voi seurata myös instagramissa @teresaisaaa jota ehdimme päivittää useammin kuin blogia :)

The prom is now over which makes me feel  little sad. I'll never forget how much fun we had! During these few days we took hundreds of photos.  Afterwards it's nice to look those photos and remember our princess day. It's a shame that the weather was so gray that we couldn't take photos outside... Luckily these pics are pretty good too :)
These few days were also bit exhausting mostly because we slept so little, haha.  We performed the dances first to our family and friends on Thursday night and after that we had fancy dinner at restaurant, when we still had our dresses on. It was really hard to sleep that night 'cause we had to protect our hairdos for friday, when we performed the dances for our school. Then on Friday night we went to the prom after-party and literally partied through the night. Luckily we have now our winter break so we have time to relax.

You can find our blog also on Instagram @teresaisaaa that we update more often than the blog :)


- Isa & Teresa

1 comment:

  1. Nää teiä mekot ah nii nättejä!!

    ReplyDelete

Thank you for your comment! :)