15/05/2015

#NOMAKEUP

IMG_9876
IMG_9888

" A smile is the best makeup any girl can wear." 

Nykyään näkee paljon juttuja meikittömyydestä ja luonnollisuuden ihannoimisesta. Netissä on paljon kuvia ja blogipäivityksiä, joissa väitetään, että kuva on meikitön ja luonnollinen. Meidän mielestä meikittömyyteen ei kuitenkaan kuulu tekoripset tai kulmavärjäys -puhumattakaan kuvanmuokkauksesta. Sosiaalinen media, varsinkin instagram, korostavat täydellisen elämän ja kauneuden merkitystä. Olisi kuitenkin hyvä muistaa, että elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita. Monet tavoittelevat täydellisyyttä meikillä, mutta liian paksu meikki tuskin kaunistaa ketään. Varsinkin nuoremmat tytöt, joiden ikäisenä meille ei tullut mieleenkään käyttää edes ripsiväriä, meikkaavat siinä toivossa, että näyttäisivät ihannoimiltaan julkkiksilta. 

Teresa:
"Itse kasiluokalla aloitin käyttämään vahvempaa meikkiä, koska halusin näyttää yhtä kauniilta, kuin instagramissa näkemäni julkkikset. Ysiluokalla kuitenkin tajusin, että iho voi paremmin ja aamulla on enemmän aikaa, jos ei meikkaa niin  paljoa. Minut on meikattu muutaman kerran kunnolla, jolloin en ollut edes tunnistaa itseäni. Meikillä saa kasvot näyttämään kauniilta, mutta kaunis voi olla hyvn ilman meikkiäkin. Nyt olen iloinen päätöksestäni meikata vain kevyesti - sen ansiosta ihoni on puhdas, eivätkä rahat kulu kaiken maailman meikkeihin. Nykyään käytän koulussa vain ripsiväriä, sekä vähän puuteria ja poskipunaa."

Isa:
"Suurin osa kavereistani meikkasivat jo ala-asteella, mutta itse koin sen tarpeettomaksi. Aloin kasiluokalla käyttämään vähän ripsiväriä ja sen vahvempaa meikkiä en käytä vieläkään. Ripsiväri korostaa kivasti silmiä ja en näytä niin väsyneeltä. On kuitenkin helpotus, kun pystyy välilllä olla kokonaan meikittä ja käydä vaikka kaupassa  ilman, että joutuu laittautumaan. Olen kuitenkin iloinen siitä, että minulla on luonnollisesti tummat ripset ja kulmat."


Tänään ulkona oli kaunis ilma, joten päätimme ottaa muutamia kuvia. Tällä kertaa pesimme ensin meikit kokonaan pois. Voimme ylpeinä sanoa, että kummankaan kasvoissa ei ole mitään ylimääräistä ja hiukset ovat täysin laittamattomat. 

- Isa & Teresa

Today we decided to wash all the makeup - and do a blog post without any makeup. Everyone should remember that they're beautiful on their own, natural way. 

IMG_9851
IMG_9817
IMG_9839
IMG_9863
IMG_9896
IMG_9905
IMG_9879
IMG_9822

8 comments:

 1. Oi kun ihana postaus ja ihania kuvia! :) Oon ihan samaa mieltä, liika meikki ei tee kauniimmaksi vaan usein päinvastoin! Luonnollisuutta ja hymyä huuleen niin hyvä tulee !

  www.aduaa.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Tosi osuva postaus ja ihania kuvia!��

  ReplyDelete
 3. Ihana postaus, ja hyviä pointteja! Mäkin oon vähentänyt tosi paljon kuluneen vuoden aikana meikkaamista ja iho kiittää. :-) Upeita kuvia muuten!

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oi kiitos paljon!! Vähempikin meikki tosiaan riittää :-)

  ReplyDelete
 5. Ootte molemmat tosi nättejä <3

  ReplyDelete

Thank you for your comment! :)