07/06/2015

SATURDAY

IMG_0424
IMG_0425

Lauantaina päätimme Emman kanssa mennä ottamaan kuvia, koska oli niin ihanan valoisaa eikä ollut edes hirveän kylmä. Olimme myös molemmat huomanneen Citykäytän Robert's coffeen uudistuneen ja halusimme käydä siellä lounaalla. Kuvien räpsimisen jälkeen suuntasimme muutaman kaupan kautta lounaalle. Uudistunut Robert's coffee oli  tilava ja siellä oli paljon herkullisennäköisiä leipiä sekä iso salaattibaari. Valitsimme Emman kanssa hyvännäköiset paahtopaisti-ciabattat ja jäälaten.

Emman kanssa kaupungilla ollessani tajusin vasta, että nyt on loma. Ei ole mitään stressiä ja on koko kesä vain aikaa levätä ja palautua rankasta lukuvuodesta. En vieläkään ymmärrä miten ensimmäinen lukiovuosi on jo ohi ja melkein puolet lukiosta on jo suoritettu. Vähitellen voisi alkaa pohtia mitä haluaisi tehdä lukion jälkeen, mutta nyt aioin kyllä vähäksi aikaa unohtaa opiskelun ja palata asiaan vasta muutaman viikon päästä. Odotan myös innolla muutamaa matkaa, jonne olen perheeni kanssa lähdössä.

Nyt kun ei ole niin järkyttävän paljon kouluasioita hoidettavana voin myös päivittää blogia useammin. Kesän aikana olisi myös kiva kokeilla eri tyyppisiä postauksia, joten olisi kiva jos ehdottelisitte jotain ideoita.:)


- Teresa
IMG_3126
IMG_3121
IMG_0426
IMG_0433
IMG_0434
IMG_0443
IMG_0444

6 comments:

 1. Oh I love your top and dress! Very lovely : )
  xx,
  Céline blogging on http://smultronstaellen.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja kuvia! Näyttipäs herkulliselta :D

  ReplyDelete
 3. Wow... gorgeous looks! Love those light coloured jeans! So beautiful!

  Xoxo
  Linda

  http://lapetitebetise.blogspot.de/

  ReplyDelete

Thank you for your comment! :)