15/06/2015

DAY OFF IN FREIBURG

IMG_7383
IMG_7393

Tänään oli vähän viileämpi päivä, vain parikymmentä astetta lämmintä. Muuten sää on ollut tosi hyvä: aurinko on paistanut ja lämpömittari on näyttänyt jopa yli 30 astetta. Lähdimme pienestä sateesta huolimatta Freiburgiin, sillä tänään ei ollut koulua. Freiburg on kaunis kaupunki Baden-Württenbergissä, jossa asun tämän kuukauden kesävaihtoni ajan. Freiburgissa on ihana vanha kaupunki, jossa on paljon erilaisia leipomoita, kahviloita ja kauppoja vanhoissa rakennuksissa. Kiertelimme ympäri vanhaa kaupunkia räpsien paljon kuvia ja shoppailimme myös hieman. Hinnat ovat täällä melko samaa tasoa kuin Suomessakin, mutta valikoima on parempi ja erilaisia kauppoja on enemmän. Freiburgissa on vielä paljon nähtävää, joten päätimme, että menemme sinne vielä uudestaan, jolloin sää on toivottavasti vähän parempi. 

Today was a bit cooler day, only 20 degrees Celsius. The weather has been otherwise really good: the sun has been shining and the temperature has been over 30. We had a day off from school today so we decided to go to Freiburg. Freiburg is a beautiful city in Baden-Württenberg, where I live during my summer exchange. There's also a really beautiful old town, with various bakeries, cafés and shops in old buildings. We walked around the old town taking lots of photos and doing some shopping, too. The price level is quite same here as in Finland but there are more different shops. There's still so much to see in Freiburg, that we decided to go there also another time, when the weather is hopefully better.

- Isa IMG_7332IMG_7371
IMG_7369
Ihanan raikas vadelmasorbetti. Varmasti paras maidoton jäätelö, jonka olen koskaan syönyt. // Delicious, fresh raspberry sorbet. Surely the best milk free ice cream I've ever had.

IMG_7327

IMG_7401
Mukaan tarttui hieman kesäisiä ostoksia: ihanan väriset Essien kynsilakat ja Guccin kukkaistuoksu. // Some summery shopping: pretty nail polishes by Essie and a lovely flower perfume by Gucci.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)