21/06/2015

SUNDAY THOUGHTS

Japanischer Garten7

Aika kuluu kyllä niin nopeasti. Olen ollut täällä Saksassa nyt jo reilut kaksi viikkoa, mutta onneksi on vielä puolet jäljellä. Käytiin eilen taas Freiburgissa, mutta tällä kertaa kävimme myös hieman keskustan ulkopuolella olevassa puistossa. Alueella oli myös kaunis japanilainen puutarha, josta sai kivoja kuvia. Saksassa ei ole kauheasti järviä, joten oli mukavaa vaihtelua tehdä myös pieni kävelylenkki alueella olevan pienen järven ympäri. Vaihteeksi oli taas vähän sateista, mutta emme onneksi kastuneet pahasti. 
Täällä ei ole kauheasti tarvinnut miettiä pukeutumista, joten farkkutakki ja tennarit ovat olleet ahkerassa käytössä. Ensi viikolla pitäisi olla taas lämpimämpää, joten on ihana päästä taas käyttämään kevyempiä hellevaatteita. Nauttikaa tekin lomasta, ja toivotaan että Suomeenkin saataisiin vähän kesäisempää säätä! 

Time flies especially in the Summer! I've been here in Germany already two weeks but luckily have still half left. Yesterday we went to Freiburg again but this time we visited also a park a bit farther from the city centre. There was a beautiful Japanese Garden in the area, where we got some nice photos. There's not much lakes in Germany so it was nice to go for a little walk around the lake in the park. It was a bit rainy again but fortunately we didn't get wet.
I haven't had to think much about my outfits here so simple denim jacket and sneakers have been an ordinary part of my outfits. It's supposed to become warmer for the next week so I'm happy to wear light summer clothes again. Enjoy your summer  and hopefully it'll be warmer in Finland, too!

- Isa
Japanischer Garten4
Paita ja housut // Top and jeans Veromoda, Farkkutakki  // Denim jacket Guess, Tennarit // Sneakers Converse.

Japanischer Garten21

Japanischer Garten 1
Seepark 1

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment! :)