19/07/2015

BRNO

IMG_0775
Paita Zara, shortsit Mango, lompakko Guess
IMG_0766
Untitled

Nyt olen palannut Tsekin reissulta ja olen ehtinyt jo melkein kotiutuakkin. Suurimman osan matkasta vietin Tsekin toisemmaksi suurimmassa kaupungissa, Brnossa. Se on ihan niinkuin Praha, mutta paljon pienemmässä koossa! Matkan aikana oli vain yksi sateinen päivä muuten sää oli todella aurinkoinen ja lämpömittari näytti yli kolmeakymmentä. Muutamana päivänä jopa kolmeakymmentäseitsemää!

Hotellimme alakerrassa oli aivan ihana kahvila (cukrarna tsekiksi), jossa kävimme matkan aikana useamman kerran joko aamupalalla tai herkuttelemassa muuten vaan. Ehdottomat lempparini olivat crepit nutellalla ja banaanilla sekä jätskiannokset. Isäni kokeili myös kakkuja ja harmitteli viimeisen päivän aikana ettei ehtinyt maistamaan niitä kaikkia.

Matkan aikana löysin muutamia ihania vaatteita ja ne tulevat varmasti näkymään tulevissa postauksissa. Löysin itselleni myös ihanan wanhojentanssimekon enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä!

Odotan niin innolla taas seuraavaa Tsekin matkaa. Itse rakastan tsekkiläistä kulttuuria; hienoja vanhoja rakennuksia, ystävällisiä ihmisiä ja ruokaa. Eikä tietenkää lämmintä aurinkoista kesää pidä unohtaa! Onneksi kuitenkin matkustamme Tsekkiin useamman kerran vuodessa tapaamaan sukulaisia, joten seuraavaan matkaan ei pitäisi olla pitkä aika!


 -Teresa


IMG_0764

Aamupala vakkaripaikassa!:)
IMG_0785
IMG_0786
IMG_1016
and i told my self not to buy anything from the airport

1 comment:

Thank you for your comment! :)